„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Nowe wytyczne mogą zahamować rozwój energetyki wiatrowej
1 godzina temu
Tajemnicza ciecz w Czarnej Hańczy. Służby na tropie
2 godzin temu
Dofinansowanie ochrony ludności i obrony cywilnej
2 godzin temu
Polecane
W tym kraju ponad 20 milionów obywateli ma kryptowaluty
58 minut temu
Serwis Radia Watykańskiego, 10 października 2025
1 godzina temu
Ubodzy, ubodzy… Dobrze, ale kiedy kult i doktryna?
1 godzina temu