„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Hawajska plaża pod Łodzią. Co za widoki!
23 minut temu
Mazut w wodzie, sześć kąpielisk zamkniętych
1 godzina temu
Mazut w Zatoce Gdańskiej. Zamknięte sześć kąpielisk
2 godzin temu
[FOTO+MAPY] Będziemy mieli nowy rezerwat
2 godzin temu
Polecane
Lublin: 50-latek odpowie za napaść na pielęgniarkę
23 minut temu
Półwysep Iberyjski: rozbito dużą grupę narkotykową
40 minut temu
Leon XIV zachęca zakony do szerzenia światła Chrystusa
1 godzina temu
New Age i praktyka uziemiania
1 godzina temu
Papież znów nosi eleganckie buty. Jaki mają kolor?
1 godzina temu