„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Symboliczna data. Od 3 maja żyjemy na ekologicznym kredycie
10 godzin temu
Sezon grzewczy w Chełmie pod znakiem smogu. Czas na zmiany?
11 godzin temu
Polecane
Bitcoin najspokojniejszy od 563 dni, a Hayes wróży 1 mln $
1 godzina temu